When You'Ve Got Erminia, Flaunt It. - If You Like A Lot Of Erminia On Your Biscuit, Join Our Club.

Sommar jobb

Posted Feb. 14, 2017, 10:16 p.m. By erminia Tags: Jobb

Min man jobbade som murare i somras och det gick bra för honom. Det var inget som ha hade jobbat med förut men han fick lära sig och det gick jättebra. Det är oftast det bästa sättet att lära sig på att göra det i praktiken. Ja då lär man sig ofta snabbare.
Det är bra att man kan få jobba med någon annat som man inte har jobbat med förut så  att man lär sig mer saker och kan bli bättre och bättre på det.
Ja just om det är så att man sommarjobbar så är det ett superbra tillfälle att pröva på något nytt jobb som man inte har prövat på tidigare för att få lite ny erfarenhet och för att man inte ska bli uttråkad av att göra samma jobb varje år.

Ja varför inte pröva?

J man kan ju alltid pröva och de vad man tycker om det och då vet man om det var något för en eller inte, ja så var det för min man som fick prova på att vara murare för en sommar och han tyckte att det var helt ok och det var ju kul att han fick lära sig det yrket lite grann.
Sen så finns det ju alltid så mycket mer man kan lära sig men man får i alla fall ett hum om hur det jobbet fungerar och det är ju toppen om man kan lära sig lite om allt möjligt.
Så det är något som man kan prova på om man är ute efter ett nytt sommarjobb, varför inte prova på något nytt som du inte har gjort förut och så får du se vad tycker om det jobbet och kanske blir det något som du vill jobba mer med längre fram. Så det är alltid bra att prova på innan så att man vet.