When You'Ve Got Erminia, Flaunt It. - If You Like A Lot Of Erminia On Your Biscuit, Join Our Club.

Min mamma gick en kurs

Posted Nov. 22, 2017, 8:43 a.m. By erminia Tags: Utbildning

Jag kommer ihåg när jag var liten och min mamma började plugga på komvux, hons pluggade till ekonomi assistent och det började hon jobba med sen. Det är bra att det finns komvuxutbildningar som man kan ta när man känner att man måste hitta på något nytt. Det kan vara så att man har tröttnat på det man håller på med eller så kan det vara hälsan som gör att man inte kan fortsätta med ett visst jobb eller att man har fått andra omständigheter som gör att man måste byta yrke.

Ja det finns många anledningar till att byta yrke

Ja det finns mycket som kan göra att man behöver byta yrek, jag kommer ihåg att min mamma inte orkade att jobba natt längre och därför så behövde hon hitta på något nytt så att hon skulle orka jobba. Så det kan vara såna saker som gör att man kan behöva plugga till något annat så att man kan göra det som man mår bra av och att kroppen också hänger med.
Ja det är bra att det finns utbildningar som inte är så långa som man kan ta och på så sätt så kan man sen börja jobba med det. Ja man mår bra av att trivas på sitt jobb och att man känner att det fungerar bra med familjen och så vidare. Ja det är verkligen bra och det hjälper en på många sätt. Ja det är intressant hur man kan lära sig något nytt och sen börja jobba med det. Det är ju väldigt bra och det ser väldigt bra ut att man jobbar och man mår ju bra av att göra det. Man behöver känna att man gör något och att man mår bra av att göra det som ma håller på med. Så det är något att tänka på.